Care sunt de fapt cerintele la angajarea in videochat

In perioada recenta, un domeniu destul de controversat a reusit sa intre pe piata din Romania, obtinand in scurt timp un succes rasunator. Este vorba despre videochat – o industrie a carei evolutie continua inca, desi exista numeroase perceptii gresite si prejudecati cu care este asociata.
videochat_8
Unii privesc inca subiectul drept ceva tabu, insa doar gandirea eronata este cauza unei asemenea abordari. In fapt lipsa de informare este caracteristica ce domina atunci cand vine vorba de videochat. Tinerele care si-ar dori spre exemplu sa se angajeze la un studio de videochat Bucuresti se lovesc de prejudecati si mituri, renuntand in cele din urma la idee. Majoritatea acestor perceptii se asociaza cu cerintele de angajare, despre care nu se stiu prea multe lucruri.

Care este de fapt realitatea? Pentru a lamuri lucrurile, reprezentantii unui cunoscut studio de videochat din Bucuresti – Luxury Studio – ne-au oferit cateva detalii cu privire la cerintele minime de angajare atunci cand vine vorba de un job de model in videochat.

Primul aspect ce trebuie stiut este faptul ca pentru angajarea la videochat cele interesate trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani, acesta fiind pragul incepand de la care o femeie poate sa decida sa faca videochat.

Nu este nicidecum vorba de a avea un anumit aspect fizic. Dupa cum se mentioneaza si in cadrul site-ului studioului Luxury Studio – www.luxurystudio.ro, exista foarte multe femei care considera ca nu sunt suficient de frumoase, ca nu au anumite dimensiuni, etc. Clasicul tipar de 90/60/90 se pare ca nu are nici o influenta intr-un astfel de caz, intrucat pentru jobul de model de videochat doritoarea nu trebuie sa fie incadrata in aceste dimensiuni stricte.

Cunostintele de limba engleza reprezinta de asemenea o cerinta atunci cand vine vorba de angajarea in videochat. Este si logic, intrucat conversatiile se poarta cu interlocutori care nu traiesc in Romania, prin intermediul camerelor web. Pentru unele acest lucru poate sa reprezinte o piedica, insa nu e nicidecum un motiv de ingrijorare. Limba engleza trebuie sa fie cunoscuta insa la simplu nivel conversational si nu neaparat la nivel avansat. Preocuparea studioului in cauza este sa contribuie in mod constant la dezvoltarea modelelor, motiv pentru care ofera training cu scopul de a oferi fiecarei angajate sansa de a stapani bine aceasta limba.

Seriozitate si ambitie – acestea par sa fie alte doua aspecte carora li se acorda o atentie deosebita atunci cand vine vorba de angajare in videochat, conform cu informatiile transmise de reprezentantii Luxury Studio. Seriozitatea este cautata pentru ca fara aceasta nici castigurile nu vor fi pe masura asteptarilor. Ambitia este de asemenea necesara, intrucat fara ea nu ar putea exista evolutie, depasirea limitelor si castiguri fabuloase.

Se pare ca incadrarea in diverse tipare nu este nicidecum urmarita la angajarea in videochat. Pentru a deveni model o femeie nu trebuie sa aiba neaparat dimensiuni de fotomodel, o anumita inaltime sau greutate. Spontaneitatea, stapanirea artei comunicarii si capacitatea de a putea gestiona o discutie care sa mentina captivat interlocutorul reprezinta aspecte mai importante, pe acestea punandu-se si mai mult accent.

Odata ce persoana interesata de angajare se incadreaza din punct de vedere al varstei minime de 18 ani, al seriozitatii, ambitiei si cunostintelor de limba engleza la nivel conversational, nu mai ramane decat sa se bucure ulterior de beneficiile pe care le poate oferi studioul la care lucreaza. Iata cateva astfel de avantaje oferite modelelor in cadrul studioului Luxury Studio:

  • Plata la zi – in incercarea de a gasi mereu modalitati noi prin care sa isi demonstreze seriozitatea, studioul ofera modelelor posibilitatea de a incasa comisioanele castigate zilnic;
  • Castiguri fenomenale – veniturile situate in medie intre 1500 si 3000 de dolari incasate lunar nu sunt nicidecum de neglijat, insa ceea ce trebuie cunoscut este faptul ca prin dedicare si ambitie un model poate sa ajunga sa castige mult mai mult, obtinand mult dorita independenta financiara;
  • Flexibilitatea programului de lucru – oferita pentru ca fiecare model sa poata sa isi gestioneze intr-un mod eficient atat viata personala cat si cea profesionala.

Toate cerintele si avantajele cu privire la angajarea in videochat pot fi mult mai usor cunoscute prin contactarea directa a reprezentantilor studioului. Cele interesate pot oricand sa solicite informatii suplimentare accesand chiar pagina oficiala a studioului – www.luxurystudio.ro.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *