Jennifer Lopez a pozat complet goala intr-un pictorial de poveste

Jennifer Lopez, 50 de ani, a pozat pentru numărul din decembrie al revistei InStyle în ipostaze incredibil de sexy aratand inca o data intregii lumi cat de bine se mentine. Multe femei cu 20 de ani mai tinere ca ea si-ar dori sa arate ca frumoasa vedeta.
Screen Shot 2018-11-02 at 08.56.15 Screen Shot 2018-11-02 at 08.56.01 jennifer lopez

Cântăreața a purtat pentru pictorial o rochie verde desfăcută complet în partea dreaptă. Toate formele artistei sunt la vedere și au încins imaginația bărbaților din intreaga lume care au apucat să vadă deja imaginile pe internet. Fotografiile au avut success din primul moment, artista fiind asaltata cu likeuri si comentarii pe retelele de socializare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *