Elena Basescu si-a botezat fetita. Petrecerea a avut loc la un retaurant de lux din capitala

Zi importantă pentru fiica cea mică a lui Traian Băsescu. Elena Băsescu a creștinat-o astăzi pe Anastasia, fetița pe care o are cu  Cătălin Tomată. Petrecerea de botez a micuței Anastasia are loc la un restaurant de lux din nordul Capitalei.

De la botez nu au lipsit cei doi frați mai mari ai Anastasiei, Traian junior și Sofia Anais, bunicii – fostul președinte Traian Băsescu și soția lui, Maria – mătușa, Ioana Băsescu, și soțul ei, Radu Pricop.

Botezul a avut loc la Biserica Sfântul Elefterie din Capitală.

elena

Sâmbătă, cu o zi înainte de botezul Anastasiei, bunicul Traian Băsescu a făut o declarație despre evenimentul din viața familiei sale și a oferit detalii despre micuța Anastasia.

„O botezăm mâine (duminică, 14 octombrie – n.r.), da. Mâine o botezăm pe piticuță. E sănătoasă. Are trei luni și nu a răcit niciodată. S-a născut mai robustă, cu 3,8 kg. Râde la mine. Fiecare vrea să o legene sau să îi dea de mâncare.

elena-basescu2

Bietul copilaș este prea mic să suporte. În ultima vreme a devenit mai agitată pe timpul nopții. E un copil foarte frumos”, a spus Traian Băsescu.

Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, Sofia și Traian. Mariajul Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani de căsătorie. În vara acestui an, Elena Băsescu a devenit mămică pentru a treia oară, atunci când a adus pe lume o fetiță, Anastasia, din relația cu Cătălin Tomată.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *