Prima imagine cu copilul lui Betty Salam

Betty Stoian a devenit mamă la doar 18 ani. Fiica lui Florin Salam a născut un băiețel perfect sănătos. Artista și soțul ei, Cătălin Vișănescu, au publicat prima fotografie cu Matthias, fără a-i arăta însă fața în totalitate.

Alături de fotografie, Betty Stoian a postat și câteva cuvinte emoționante pentru fiul său,  iar reacția fanilor a venit imediat.  „Te iubim mult, Matthias Ștefan! Cuvintele nu își au rostul la cât de multă iubire avem pentru tine’ a scris Betty, în dreptul postării.

betty

„Felicitari!  Dumnezeu să te binecuvinteze pe tine și familia ta și pe Matthias Dumnezeu să-l aibă în grija și să pună îngerii lângă el / Felicitari, să vă trăiască!❤ / Să vă trăiască prințul, să-i dea Dumnezeu sănătate, că restul i le veți da voi, de acum începe viața frumoasă Betty, ai să vezi?❤️te pup”,  sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Și tăticul Cătălin Vișănescu a postat un mesaj, după ce fiul său s-a născut. „Nu pot descrie în cuvinte ce sentimente m-au trecut ieri, azi și pentru tot restul vieții. Minunea noastră care a venit pe lume ne-a umplut sufletul de bucurie, lacrimi, zâmbete și clipe pe care nu le poți uita niciodată! Băiețelul nostru Matthias Ștefan este și va fi cea mai mare bucurie a vieții noastre și de-acum tot universul nostru, al lui mami și al lui tati’ se va învârti în jurul lui. Te iubim până la Doamne Doamne’ și înapoi, suflețelul nostru mic și frumos!’

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *