Primele declaratii ale Simonei Halep dupa ce a fost diagnosticata cu hernie de disc

Liderul mondial în tenisul mondial feminin a oferit detalii despre diagnosticul care i-a fost pus. După ce s-a vehiculat că Simona Halep ar putea ajunge „la cuțit”, sportiva a ținut să ofere explicații: „Sub nicio formă nu se pune problema operației”.

Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost la un control medical, unde a aflat că are hernie de disc. Prezența ei la turneul de la Moscova, precum și la Turneul Campioanelor este acum incertă.

După ce s-a aflat despre diagnosticul care i-a fost pus, toată lumea s-a îngrijorat că liderul mondial WTA va suferi o operație. Însă, Simona Halep a ținut să pună capăt oricăror speculații, explicând că nu este vorba de nicio operație, ci doar de un tratament pe care îl va urma.

„Mulțumesc fanilor mei de peste tot și în special din Romania pentru grija pe care mi-o poartă și care sunt îngrijorați după știrile apărute în mass media din România.

halep

Aș dori să precizez că este o hernie de disc într-adevăr, dar sub nicio formă nu se pune problema operației.

Voi urma tratamentul adecvat care constă în exerciții și fizioterapie. Voi reveni cu informații!”, este mesajul transmis de Simona Halep.

Imediat ce s-a aflat despre diagnosticul care i-a fost pus, Simona Halep a postat și o fotografie prin care încearcă să-și liniștească fanii.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *