Romanii ii cer demisia lui Dragnea direct la el acasa

La câteva ore după ce Liviu Dragnea a câștigat războiul cu puciștii din PSD, gardul conacului deținut de liderul PSD la Alexandria a fost vandalizat, a informat europafm.ro.

Gardul vilei a fost vopsit cu culoare galbenă. Mesajul a fost simplu și concis: „Demisia”. Dar nu se știe, deocamdată, dacă e „opera” unor dușmani mai vechi sau a unor pesediști nemulțumiți de evoluția lucrurilor la Comitetul Executiv al partidului de guvernământ desfășurat ieri.

dragnea

Potrivit purtătorului de cuvânt al Politiei Județene Teleorman nu s-a înregistrat nicio sesizare pe această temă.

În acest moment, gardul este încă desenat și cuvântul poate fi văzut de trecători. Vecinii spun că nu au văzut nimic suspect noaptea trecută, dar că au remarcat și ei situația atunci când s-au trezit, sâmbătă dimineață.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *