Ruby fura bani in copilarie

Ruby a dezvăluit cum făcea rost de bni în copilărie. Artista a afirmat că obișnuia să fure de la tatăl său.

Cântăreața Ruby a fost invitată la emisiunea Vulturii de noapte, de la Kanal D, unde a fost întrebată cum făcea rost de bani în copilărie. Artista a recunoscut că obișnuia să „fure” bani de la tatăl său.

ruby
„Mie mamaia îmi dădea bani, dar nici nu era cazul pentru că eu aveam cont deschis la magazin. Când voiam ceva mă duceam, îmi luam pe caiet și mamaia seara avea surprize”, a mărturisit Ruby.
„Ciordeam de la tata. Venea dimineața lesinat de la club și dormea până târziu, iar eu ma duceam tiptil, umblam în portofeluț și luam”, a mai spus artista.

Frumoasa bruneta, pe numele ei real Ana Claudia Grigore, este una dintre cele mai lipsite inhibiții artiste din industria muzicală din România. Cântăreața are 29 de ani.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *