Flavia de la neatza are iubit cu 6 ani mai tanar

Flavia Mihășan (33 ani), asistenta sexy din emisiunea Neatza de la Antena 1 și colega lui Răzvan și Dani, trăiește o nouă și frumoasă poveste de dragoste, iar cu iubitul său, se pare, împarte destul de multe pasiuni.

Marius-Moldovan-iubit-Flavia-Mihasan-1 Marius-Moldovan-iubit-Flavia-Mihasan-2 flavia

Flavia Mihășan și-a cunoscut actualul partener la repetițiile pentru musicalul „Mamma Mia!”. Se pare că cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere și la scurt timp au format un cuplu, însă și-au ținut povestea de iubire departe de ochii curioșilor.

Flavia Mihășan se iubește cu Marius Moldovan, în vârstă de 27 de ani, de profesie actor, fotomodel şi dansator profesionist. Tânărul, originar din Bistrița, s-a mutat în București de mulți ani și lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, dar colaborează și cu  agenţiile de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal. Și-a început cariera de dansator încă din copilărie și anul trecut a reușit să ajungă în finala concursului Românii au talent.

Cu toate că nu și-au oficializat încă relația, Flavia și Marius au fost împreună în vacanță și au postat imagini în același timp, din aceleași locuri.

În plus, Dani, un cârcotaș prin definiție, a insistat în emisiune să-i recunoască cine i-a făcut fotografiile: „Ia-mi o piatră de pe inimă și zi-mi cine ți-a făcut poze în vacanță, că mă înțeapă acilea! (…) Dar cine o fi, mă, că mă ține de o lună și ceva?” – a glumit haiosul prezentator TV.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *