Coperta cu Elena Udrea a devenit virala. Vezi ce parodii au aparut pe net

Coperta cu Elena Udrea din revista VIVA! a devenit virală pe Facebook, încă de la primele ore ale publicării acesteia în mediul online. Pe rețeaua de socializare au apărut, până la această oră, pe lângă sute de comentarii negative, nenumărate glume.

Screen Shot 2018-08-30 at 16.28.51 Screen Shot 2018-08-30 at 16.29.10 Screen Shot 2018-08-30 at 16.29.36 udrea

Coperta revistei VIVA! din luna septembrie, în care apare prima imagine cu Elena Udrea gravidă în șapte luni, a stârnit un val de controverse în mediul online. Însă, în ciuda controverselor iscate în jurul acestei apariții, românii și-au păstrat umorul, iar pe rețelele de socializare au apărut deja nenumărate glume care au în prim-plan personajul Elenei Udrea și coperta revistei.

Redăm, în galeria foto atașată articolului, cele mai bune glume pe acest subiect care au apărut pe Facebook și în mediul online.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *