Loredana Groza in costum de baie la 48 de ani. Arata bine rau!

Loredana Groza, în costum de baie la 48 de ani. Artista se află zilele acestea la malul mării și își ține permanent fanii la curent, cu tot ceea ce face. De data asta, vedeta a surprins cu o imagine în care arată mai sexy ca niciodată.

loredana groza

Deasupra umbrelor de albastru infinit, am întotdeauna stânca mea sub tălpi, care îmi dă putere și adevăr ??‘, a scris Loredana Groza în dreptul fotografiei.

‘Îmi place cum așezi piatră lângă piatră și aduni orice piatră care devine stâncă în viața ta.??? De unde iei atâta putere? Ești cea mai puternică regină pe care o cunosc❤️❤️❤️❤️❤️?’, ‘La spate cum vine costumul? Nu îmi dau seama.’,  au fost doar câteva dintre comentarii. În urmă cu ceva timp, Loredana a vorbit despre cea mai tristă perioadă din viața ei.

„Prima dată când am pășit pe o scenă la Onești a fost o bucurie foarte mare. Faptul că am stăpânit un text și un personaj a fost uimitor. În ciuda faptului că nu mă lăsa conform regulamentului, pentru că aveam 14 ani și trebuia să ai 17 ani, m-au băbit. Mi-au pus ochelari’, a spus Loredana în cadrul unui interviu pe Youtube.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *