Ce poti sa cumperi de pe OLX? Mallul din Satu Mare

Mall-ul din Satu Mare, aparținând afaceristului Vasile Bud, va fi scos la vânzare pe OLX. Dezvoltătorul imobiliar care l-a construit speră să obțină pe el 12,5 milioane de euro, iar cumpărătorul țintit este un jucător mare de pe piața de retail. Centrul comercial a fost inaugurat în 2016 și are o suprafață de 12.500 de metri pătrați construiți.

Mall-ul din Satu Mare al afaceristului Vasile Bud va fi scos de vânzare iar prețul este de 12,5 milioane de euro. Imobilul va fi scos la licitație iar prețul exprimat pentru centrul comercial Satu Mare Shopping Plaza. este cel de pornire.

olx

L-am scos la vânzare gândindu-mă că, poate, ar fi interesată vreo companie mai mare care doar cu asta se ocupă (cu retail de centre comerciale), care să îl gestioneze, iar nu în ultimul rând să fie o afacere bună pentru toată lumea. Noi o să ne axăm mai departe pe clădiri rezidențiale și în domeniul hotelier’, a declarat Vasile Bud, reprezentantul firmei Zirmer Bud.

Firma Zirmer Bud SRL, deținută de Vasile Bud, a construit două hoteluri de 3 stele în Satu Mare, unul cu o capacitate de cazare de 100 de locuri, iar celălalt cu 60 de locuri. Ulterior, a dezvoltat mai multe proiecte de apartamente.

Etichete:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *