Fost stelist indragostit de o videochatista de profesie

Dacă pe terenul de fotbal n-a prea arătat mai nimic, fostul stelist Cristi Raiciu, 22 de ani, epatează în afara lui (Detalii AICI). Se îmbracă numai cu haine de la brand-uri celebre, are ceasuri de zeci de mii de euro, iar iubita lui face show-uri erotice pe internet.

stelist Screen Shot 2018-08-21 at 07.12.48 Screen Shot 2018-08-21 at 07.13.00 Screen Shot 2018-08-21 at 07.13.12

Conform Fanatik, iubita mijlocașului de la Pandurii, care a evoluat în trecut pentru FCSB și Rapid, ar fi Andreea, cunoscută mai mult sub pseudonimul de Jeane von Dee. Aceasta a recunoscut în trecut că lucrează la un videochat și a pozat într-un pictorial de excepție pentru revista PlayBoy.

Jeane a dezvăluit într-o revistă pentru adulți, BeGudd, că una dintre fanteziile ei e ”să fac sex oriunde și oricând. Ar fi minunat dacă ar fi la restaurant, între primul și al doilea fel de mâncare”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *