Anamaria Prodan s-a pozat fara chiloti. Poza e pe Instagram!

Anamaria Prodan, 45 de ani, și-a surprins din nou fanii de pe site-urile de socializare cu o demnă de revistele pentru adulți.

prodan

Sexy-impresara nu se dezminte. La mai puțin de o lună după ce a postat pe contul de Instagram o poză în care era îmbrăcată numai în chiloți, Anamaria a revenit într-o nouă ipostază surprinzătoare si care a pus pe jar toti masculii din Romania.

Soția antrenorului Laurențiu Reghecampf s-a pozat în dressing înconjurată de zeci de perechi de încălțăminte, numai în sutien! Imaginea a venit însoțită de mesajul: ”Pentru frustrați și frustrate”. Fanii ei au comparat-o în comentarii cu celebra Kim Kardashian.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Anamaria Prodan s-a pozat fara chiloti. Poza e pe Instagram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *