Uite ce bine arata iubita lui Di Caprio. E cu 22 de ani mai tanara

Celebrul actor american de la Hollywood, Leonardo DiCaprio a dat lovitura, pentru că are o iubita de 21 de ani, în timp ce el a împlinit deja 43.

iubita Screen Shot 2018-08-03 at 15.39.58 Screen Shot 2018-08-03 at 15.40.15

Este vorba de fotomodelul argentinian Camila Morrone, care este şi actriţă de renume international. Aceasta a fost fotografiată de paparazzi pe coasta de azur franceza la Saint-Tropez pe un iaht, unde se afla alături de marele actor, mama sa Lucila Sola și câțiva prieteni apropiati cupului. Camila a reușit să atragă atenția tuturor bărbaților cu formele de zeita. Turistii din SAint Tropez au avut parte de un priveliste pe cinste cand frumoasa brazilianca a iesit la plaja.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *