Bianca Dragusanu si-a pierdut locul de munca. Vezi ce salariu ridicol avea

Bianca Dragusanu a încheiat colaborarea cu Kanal D. Prezentatoarea TV nu va mai putea fi văzută la emisiunea ”Te vreau lângă mine”. Salariul pe care îl încasa vedeta de la trust era unul foarte mare.

Vedeta avea un salariu de 12.000 de euro pe lună, o sumă extraordinar de mare, potrivit unor surse apropiate vedetei. Motivul pentru care Bianca Dragusanu a luat această decizie a fost faptul că aceasta dorește să-și petreacă mai mult timp alături de fetița ei, Sofia Natalia. Încetarea contractului a venit în același timp cu terminarea sezonului ”Te vreau lângă mine”.

dragusanu

Bianca Dragusanu a venit la cârma emisiunii de la Kanal D, după ce Gabriela Cristea a intrat în concediu de maternitate și apoi nu s-a mai întors. Vedeta nu duce lipsa banilor sau lipsa altor contracte pentru că aceasta are un atelier de haine de care se ocupă singură și mai multe contracte de imagine.

În ultima perioadă, Bianca Drăgușanu a trecut prin multe schimbări. Prezentatoarea TV s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Victor Slav, iar apoi l-a întâlnit pe Tristan Tate, un bărbat care a reușit să o facă pe vedetă să-l lase pe tatăl fetiței sale.

Emisiunea lui Victor Slav nu va mai fi

Bianca Drăgușanu a încetat colaborarea cu Kanal D, în timp ce emisiunea pe care fostul ei iubit o modera la același post TV nu va mai fi. Potrivit informațiilor apărute în presă, Victor Slav și Andreea Mantea nu vor mai prezenta emisiunea Wowbiz, însă vor rămâne în trust.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *