SUA e pregatita sa bombardeze Iranul. Marile puteri incep razboiul luna viitoare

Guvernul Statelor Unite ale Americii (SUA) ar putea să se pregătească, luna viitoare, pentru a bombarda instalațiile nucleare ale Iranului, susțin sursele guvernamentale australiene.

 sua

Anunțul a fost făcut de către postul de radio național al SUA, ABC, citând surse oficiale care își păstrează anonimatul. ABC transmite că președintele este pregătit să „ordone” o lovitură în țara din Orientul Mijlociu, informează dailymail.co.uk.

Ministrul de Externe australian, Malcolm Turnbull, neagă cu vehemență această afirmație, spunând că este numai „o simplă speculație”.

„Afirmațiile postului ABC, care citează surse guvernamentale australiene, au fost făcute fără nici o consultare cu mine, ministrul de Externe, ministrul Apărării sau șeful forțelor de apărare” , a declarat Turnbull pentru radioul ABC.

Acuzațiile vin în urma unor declarații ale președintelui american prin care îl amenința pe liderul iranian Hassan Rouhani. „Pentru președintele iranian Rouhani: Niciodată, să nu indrăzniți să amenințați din nou Statele Unite sau veți suferi consecințe precum au suferit puține state pe parcursul istoriei. Noi nu mai suntem o șară care să fie de accord cu cuvintele voastre demente care instigă la violență și la moarte!” a declarat Trump.

Președintele Iranului l-a avertizat pe Trump în cee ce privește adoptarea unei politici ostile împotriva statului. „America trebuie să știe că pace cu Iranul este pacea supreme, iar războiul cu Iranul este războiul suprem”, informează presa de stat.

Etichete:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *