S-au adunat sa taie porcul dar si-a injunghiat fratele cu un satar

Un bărbat din Vaslui a fost înjunghiat de fratele său cu satârul, după ce au băut amândoi cantități mari de alcool în momentul în care au tăiat porcul din ogradă. Grav rănit, fratele mai mic a fost transportat la Spitalul din Bârlad, unde medicii au reușit să-i salveze viața. Între timp, agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

Cazul înfiorător a avut loc în comuna vasluiană Gherghești, luni, 23 iulie, scrie vremeanoua.ro. Frații Ion și Constantin Vătavu au chemat mai mulți vecini să bea alcool pentru a sărbători tăierea porcului. La un moment dat, Constantin a aruncat, în glumă, o găleată cu apă rece peste oamenii care tranșau porcul, printre ei și fratele său mai mare.

vaslui

Furios peste măsură, bărbatul de 58 de ani și-a înjunghiat fratele mai mic în abdomen cu satârul folosit pentru a sacrifica porcul. Grav rănit a fost transportat de urgență la Spitalul din Bârlad. Medicii au decis să-l opereze imediat pe bărbatul de 40 de ani.

„Diagnosticul a fost de plagă înjunghiată epigastrică lobară, plagă înjunghiată epigastrică penetrantă cu plagă hepatică, plagă epiplon si perforație de colon. A fost salvat cu greu, fiind internat la ATI Reanimare de pe 23 iulie, până astăzi, 26 iulie, când starea victimei s-a îmbunătățit și a fost transferat pe secție. Medicul legist a constatat că i-a fost pusă viața în pericol’, a precizat, pentru sursa citată, Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Între timp, autorul agresiunii, Ion Vătavu, a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui au cerut instanței arestarea preventivă a bărbatului acuzat de tentativă de omor.

„Pe fondul unui conflict mai vechi și a consumului de alcool în exces, pe 23 iulie, în timp ce tranșau un porc, victima a glumit cu cei care tranșau porcul, aruncând o găleată de apă peste ei. Inculpatul s-a enervat și l-a înjunghiat în spate și în abdomen, provocându-i leziuni grave la coloană, ficat și colon, prin secționare. Medicul legist a stabilit că, din punct de vedere legal, viața victimei a fost pusă în pericol. Agresorul a primit mandat de arestare pentru 30 de zile și va fi supus, la cerere, unei expertize psihiatrice, deoarece prezintă un diagnostic psihiatric’, a precizat pentru sursa citată procurorul Elena Bejenaru de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Tot în județul Vaslui, un tânăr a fost înjunghiat de amantă în timpul partidei de sex. Bărbatul fusese prins de soțul partenerei sale.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *