Buffon se bronzeaza pe riviera italiana dupa ce a semnat cu PSG

Gianluigi Buffon s-a bronzat pe Riviera italiană. Portarul lui PSG a profitat din plin de zilele de vacanță pe care le-a avut până la plecarea campioanei Franței în turneul de pregătire din Singapore.

buffon Screen Shot 2018-07-27 at 12.08.35 Screen Shot 2018-07-27 at 12.08.46

Campionul mondial s-a distrat alături de prieteni în stațiunea La Romanina din Marina di Massa, aflată la est de Genova. Gianluigi deține în zonă un hotel de lux, Stella della Versilia.

Portarul italian, 40 de ani, a semnat cu Paris Saint Germain, la începutul lunii iulie, un contract pe un an cu posibilitate de prelungire pe încă unul.

Legendarul portar a beneficiat de o primire incredibilă din partea fanilor celor de la PSG. Gianluigi Buffon a fost obligat s-o părăsească pe Juventus după 17 ani.

În Singapore, PSG dispută două meciuri în cadrul International Champions Cup: cu Arsenal Londra (sâmbătă) și cu Atletico Madrid (luni).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *