Imagini de senzatie cu Andreea Esca in costum de baie la piscina

Celebra prezentatoare Andreea Esca a fost surprinsă în diferite ipostaze la o piscină, purtând doar un costum de baie. Ca să fie totul complet, aceasta apare alături de o altă celebritate din România.

 esca andreea-esca-2_1 kankan-2457e31c17862c6256750d5e7a12b1c9_1

Andreea Esca, celebra prezentatoare a României, și Corina Bud, o renumită cântăreață, au participat la o petrecere aniversară organizată la piscină.

Un cunoscut antrenor și-a petrecut ziua de naștere alături de mai multe vedete, printre care Andreea Esca, însoțită de soțul și fiica ei, dar și cântăreața Corina Bud.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *