Vezi aici ce bacsis a lasat Ronaldo la ultimul hotel unde a stat

Unul dintre cei mai bine platiti sportivi din lume in ultimul an, Cristiano Ronaldo va castiga si mai bine o data cu transferul la Juventus Torino – 30 de milioane de euro pe an va primi portughezul pe durata contractului cu campioana Italiei.

ronaldo

Prezentat la inceputul saptamanii de Juventus, faimosul fotbalist portughez a ajuns la Torino direct din vacanta. El a fost alaturi de familie in Grecia iar englezii de la The Sun fac o dezvaluire de senzatie! Conform acestora, Cristiano Ronaldo a lasat un bacsis enorm la plecarea de la hotel!

Jucatorul celor de la Juventus le-a cerut celor din managementul hotelului sa imparta intre membri staff-ului nu mai putin de 20.000 de euro!

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *