Kim Kardashian castiga pentru o postare pe Instagram mai mult decat salariul lui D. Trump

Nu degeaba postura de influencer în social media este una dintre cele mai vânate din lume. Din păcate, mulți chemați, puțini aleși. Iată cât câștigă Kim Kardashian pentru o postare pe Instagram, fără să depună prea mult efort pentru asta!

kim

Cei mai mulți dintre noi postează cu regularitate pe Instagram, dar singura recompensă sunt câteva inimioare rătăcite… Alții însă, nu doar că iau bani buni pe postări, ci au făcut o afacere din asta. Cele mai bune exemple sunt peste Ocean, unde câteva dintre divele abonate la prima pagină câștigă zilnic mai mult decât câștigă unii într-o viață. Printre fericitele norocoase se numără Kylie Jenner – a cărei avere se ridică la 900 de milioane de dolari(!) și e cea mai bogată tânără din lume care trăiește dintr-o afacere proprie –, dar și sora ei la fel de faimoasă, Kim Kardashian, a cărei avere se ridică la suma de „doar” 350 de milioane de dolari.

Sigur, ambele surori au afaceri cu cosmetice și sunt staruri în reality show-ul care poartă numele familiei, dar nu zic nu nici atunci când li se propun contracte publicitare în social media, contracte care le aduc o mulțime de bani fără să facă nimic, pentru că, vă închipuiți, textele din postări sunt concepute de publicitari, și nu de ele. Cu ce contribuie ele? Doar cu chipurile lor zâmbitoare și cu trupurile sculptate prin cabinetele esteticienilor… Asta te face să te întrebi de ce ele și nu altele. Pentru că, de exemplu, Kim Kardashian are 114 milioane de urmăritori pe Instagram, deci mesajul ajunge în cel mai scurt timp la o mulțime de oameni.

Și cum Instagramul nu este un loc bun numai să postezi apusuri de soare și selfie-uri cu ultimele tale augmentări, Kim a negociat un contract între compania medicală americană Duchesnay și firma ei, Kimsaprincess (ce contează că numele e ilar?), în care este stipulat că va câștiga o jumătate de milion de dolari pentru – țineți-vă bine! – fiecare postare de pe Instagram în beneficiul firmei ofertante. Despre ce este vorba? Despre o pastilă care le scapă pe femeile însărcinate de grețurile matinale, iar pentru asta Kim Kardashian câștigă 500.000 de dolari, cu 100.000 mai mult decât președintele american Donald Trump!

Acum, poate mulți dintre voi veți înțelege de ce copiii voștri nu se mai dezlipesc de Instagram. Vă sugerăm să nu-i certați prea tare, cândva s-ar putea să câștige bani buni din asta. Cine s-ar fi gândit că Mark Zuckerberg va deveni miliardar la 23 de ani datorită unei idei geniale, numită Facebook?

Etichete:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *