Mihai Bendeac va prezenta o noua emisiune din toamna

Mihai Bendeac are parte de o nouă provocare profesională. Din această toamnă el va fi și prezentator TV. 

Este vorba de emisiunea ”X Factor” care va reveni în toamnă cu sezonul numărul opt.

mihai

”Voi încerca pur și simplu să trăiesc o experiență, să ajut niște oameni și să mă vindec de anxietate și timiditate. Rolul meu este de om”, spune Mihai Bendeac, care va încerca să-i sprijini pe concurenții ”X Factor” în momentele cele mai dificile și emoționante ale carierei lor.

”Sper să îi ajut pur și simplu, fiind conștient că sunt alături de oameni care au un moment ca al meu: sunt fierți de emoție”, a adăugat noul prezentator ”X Factor”.

Bendeac va începe lucrul la noua emisiune începând din 10 iulie, când va fi prezent la auditiile care au loc la Palatul Copiilor din București. Jurații Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică încep, astfel, căutările pentru a descoperi noi voci impresionante.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *