Lidia Buble se relaxeaza cu Razvan Simion in Maldive

Lidia Buble a ajuns în Maldive, acolo unde își petrece vacanța împreună cu iubitul său, prezentatorul TV Răzvan Simion.

Zilele trecute, Dani Oțil anunța că, săptămâna viitoare, va prezenta matinalul de la Antena 1 fără colegul și prietenul său, Răzvan Simion.

lidia buble

Motivul absenței lui Răzvan Simion este vacanța din Maldive, alături de iubita lui, Lidia.

Cei doi au ajuns deja în Maldive, iar Lidia Buble s-a grăbit să posteze prima imagine din vacanță. În imagine apare singură, fără partenerul ei de viață, cel care, cel mai probabil,  i-a făcut fotografia. Lidia Buble s-a pozat ca o divă, în costum de baie la marginea unei piscine.

“Maldive”, a menționat artista lângă imaginea de la piscină in care apareaproape dezbracata.

“Vacanță faină pentru amândoi, dragii mei”, “Distracție la maximum”, “vacanță plăcută, cu multă distracție”, i-au urat fanii Lidiei Buble și iubitului ei, Răzvan Simion.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *