Gordon Ramsay nu vrea sa lase averea mostenire copiilor

Gordon Ramsay, chef cunoscut pentru restaurantele sale cu stele Michelin, dar și pentru emisiunile culinare televizate, a declarat într-un interviu pentru „The Telegraph” faptul că nu va lăsa averea moștenire celor patru copii ai săi, chiar dacă câștigă la fel de mult precum Beyonce.

Deși are o avere estimată la 160 milioane de dolari, Ramsay spune că banii nu au fost niciodată o prioritate pentru el și dorește să le insufle asta și copiilor lui.

gordon ramsay

„Averea mea nu va fi lăsată categoric copiilor, și nu o spun din răutate, ci din simplul fapt că nu vreau să îi alint. Singurul lucru asupra căruia am convenit cu soția mea, Tanya, este un procent de 25% depozit pentru un apartament, pentru fiecare dintre ei”, a mărturisit Gordon.

În ciuda faptului că celebrul bucătar are 25 de restaurante, dintre care șapte cu stele Michelin, copiii lui nu se bucură de deliciile culinare din restaurantele tatălui lor.

„Ultima dată când am fost la Royal Hospital Road, restaurantul din Chelsea, a fost la ziua fiicei mele Megan, când a împlinit 16 ani. A fost prima dată când am mâncat aici împreună cu copiii”, a mai povestit acesta în cadrul interviului.

Nici când vine vorba de vacanțe, copiii lui Ramsay nu se bucură de luxul părinților lor. Chef-ul a dezvăluit că nu le cumpără bilete la clasa I, atunci când călătoresc cu avionul, ci îi trimite la economic, cu oamenii de rând.

„Nu au muncit până acum ca să îți permită asta, iar acestea sunt niște lucruri pe care le apreciezi altfel după ce ai muncit pentru ele”, a explicat celebrul bucătar.

Cât despre banii de buzunar, Gordon a mărturisit că fiecare copil are un buget maxim. Astfel, adolescenta Megan primește 100 de dolari pe săptămână, iar ceilalți primesc câte 50 de dolari. „Din acești bani, trebuie să își plătească facturile la telefon și transportul cu autobuzul”, mai povestește Gordon.

Gordon Ramsay s-a născut în Scoţia şi a avut un tată violent şi alcoolic, după spusele sale. La 42 de ani s-a căsătorit cu Tanya, iar cei doi au patru copii împreună: Megan (18), gemenii Holly și Jack (17) și Matilda (15).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *