Vezi aici cat costa intalnirea dintre Donald Trump si Kim Jong Un

Summitul dintre președintele Statelor Unite, Donald Trump, și liderul nord-coreean Kim Jong-un va costa Singapore aproximativ 15 milioane de dolari americani, a spus premierul Lee Hsien Loong. El a adăugat că ”este un cost pe care suntem dispuşi să îl plătim”.

trump

Lee a declarat că jumătate din totalul costurile estimate de guvernul singaporez, pe care și le asumă în întregime, se vor duce pe asigurarea securității.

”Aceasta este contribuţia noastră la un efort internaţional care este în interesul nostru profund”, a spus Lee.

Singapore se pregătește intens pentru summitul dintre Donald Trump și Kim Jong-un, de marți.

Lee a subliniat importanța ca întâlnirea să aibă loc conform planurilor, notând că ea ar putea stabili evoluțiile din Peninsula Coreea pe o nouă traiectorie, într-un mod ce ar ”favoriza securitate și stabilitatea regiunii”.

”Ne face publicitate”, a spus premierul singaporez. ”Faptul ca am fost aleşi ca sit al întâlnirii – nu noi am cerut-o – spune ceva despre relaţiile dintre Singapore cu Statele Unite şi Coreea de Nord”, a subliniat Lee.

Donald Trump și Kim Jong-un se vor întâlni, pentru prima dată în istorie, la hotelul Capella, de pe insula Sentosa din Singapore, marți, la ora 9:00 (ora 4:00, ora României). Scopul întâlniri este de a cădea de acord asupra denuclearizării complete a Peninsulei Coreea, Kim Jong-un fiind de acord lucru.

Summitul a fost cât pe ce să nu se mai întâmple, după ce, la sfârșitul lunii mai, presedintele Donald Trump a spus că ”nu este momentul potrivit” pentru ca o asemenea întâlnire să aibă loc, denunțând ”ostilitatea” nord-coreeană, în contextul în care un oficial de la Phenian a lansat declarații dure la adresa Casei Albe si a americanilor.

Summitul a fost stabilit la în luna aprilie, după întâlnirea istorică dintre liderul nord-coreean, Kim Jong-un, și cel sud-coreean, Moon Jae-in, în zona demilitarizată din Peninsula Coreeană.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *