Ana Maria Prodan i-a cumparat Ferrari lui Reghe

Ana Maria Prodan i-a făcut un cadou fabulos partenerului ei de viață, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf.

 

Vedeta i-a cumpărat acestuia un automobil de lux Este vorba despre un Ferrari 488 GTB, al cărui preț este de aproximativ 300.000 de dolari.

ana maria

Ana Maria Prodan a postat o fotografie de la reprezentanța auto unde a fost împreună cu partenerul ei de viață. Cei doi s-au fotografiat zâmbitori lângă mașina de culoare neagră.

Ferrari 488 GTB impresionează atât prin partea de design, cât și prin performanțele oferite. Motorul V8 de 3,9 litri turbo propus de Ferrari pe 488 GTB este capabil să ofere 670 CP la 8.000 rpm și 760 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 3 secunde, iar repriza 0 – 200 km/h se desfășoară în doar 8,3 secunde.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *