Asa arata tortul de la nunta secolului

După ce ne-am bucurat privirile cu imagini cu Meghan Markle în rochia de mireasă simpla dar superba, iată că a venmit momentul dulce să vă prezentăm tortul regal de la nunta anului dintre printul Harry si frumoasa lui sotie.

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la tradiția tortului cu ciocolată și fructe si au optat pentru un desert mai exotic, un tort de lămâie cu soc care arată cel puțin spectaculos. Invitatii au fost placut impresionati de surpriza facuta de miri. Deliciosul tort este ornat cu bujori albi naturali, aceleași flori pe care mirii le-au ales pentru restul aranjamentelor florale de la nunta.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *