Andreea Tonciu se relaxeaza cu sotul in Turcia

Andreea Tonciu și soțul ei se relaxează în Turcia.Cei doi și-au rezolvat problemele, în urma scandalului de la malul mării, iar acum par mai fericiți ca niciodată. Dovada stă în imaginile publicate de fosta asistentă tv.

 tonciu

Andreea şi soțul ei au plecat în Antalya, în Turcia, şi au ales să se distreze într-unul dintre hotelurile dedicate adulților.

Frumoasa bruneta are un mariaj fericit alături de Daniel Niculescu, deși, în ultima vreme, s-a zvonit că cei doi ar avea mari probleme în căsnicie. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au împreună o fetiță, Rebecca, iar bruneta a vorbit, la Antena Stars, despre eventualitatea de a mai avea un copil.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Andreea Tonciu se relaxeaza cu sotul in Turcia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *