Betty Salam a ramas gravida

Betty Salam a rămas gravidă, după ce iubitul a avut probleme de fertilitate. Fiica lui Florin Salam a făcut declarații emoționante în cadrul emisiunii “Vorbește lumea”. Aceasta a dezvăluit ceea ce nimeni nu a știut până acum.

betty

Betty Stoian a anunțat recent că va deveni mamă , pentru prima oară. „Cătălin și-a dorit foarte mult, pentru că a avut o problemă medicală și am zis că e  mai bine să avem mai devreme un copil. El a avut niște probleme de când era el mai tinerel, nu putea face copii. A făcut analize și a depistat că nu poate avea copii. Eu am aflat la câteva luni bune de când eram cu el” a spus Betty Stoian la Pro tv. Artista nu a dezvăluit cum a reușit iubitul ei să își rezolve problema infertilității, descoperite în trecut, cert este că cei doi vor fi în curând părinți.

Betty a povestit și cum a aflat că este însărcinată. „L-am văzut pe un om cu o gogoașă în mână și efectiv salivam, am ajuns acasă, i-am zis mătușii mele, apoi am făcut un test de sarcină, pentru că eu nu aveam pofte de genul acesta. Am făcut testul și am plecat din cameră imediat, apoi am văzut-o pe mătușa mea țipând. Cătălin a fost extrem de fericit”,  a mai adăugat artista.

Florin Salam, în culmea fericirii

“Tatăl meu a fost prima persoană cu care m-am sfătuit și a fost mereu lângă mine, este foarte grijuliu, îl văd că mă sună tot timpul să mă întrebe daca am nevoie de ceva”, a încheiat Betty Stoian.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *