Angelina Jolie a trecut la amenintari dupa ce Brad Pitt s-a casatorit cu J. Aniston

Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au căsătorit, în mare secret, la Paris, susține revista australiană New Weekly. Publicația dă detalii despre escapada romantică a celor doi în capitala Franței, unde ar fi decis să-și unească din nou destinele.

 

brad pitt

Jurnaliștii susțin că au și pozele de la evenimentul surpriză, având pe copertă și o fotografie cu Aniston în rochie de mireasă. „Aniston și Pitt au decis să-și facă împăcarea oficială și și-au făcut jurăminte de iubire într-o escapadă romantică și super-secretă în Paris”, anunță publicația.

Frumoasa actriță și Brad Pitt au fost surprinși și în apropierea hotelului Ritz din capitala Franței. „Au avut parte de cele mai frumoase zile din viața lor în Paris. Au pierdut deja 10 ani pentru că au stat despărțiți, de ce să mai piardă timpul”, a declarat un prieten apropiat al celor doi pentru publicația menționată. Actorii au plecat din Los Angeles, în toiul nopții, cu un avion privat.

Vestea vine la doar câteva zile după ce revista americană „Star” a anunțat împăcarea celor doiși au publicat pe copertă o imagine cu Aniston și Brad în care cei doi se sărută cu pasiune.

Brad Pitt este amenintat de fosta sotie

Mai mult, revista susține că Angelina Jolie nu este deloc încântată de faptul că ei doi s-au împăcat și chiar ar fi început să-l amenințe pe actor că dacă nu o părăsește din nou pe fosta lui soție nu-i va mai da voie să-i vadă pe copii.

Brad și Aniston nu au confirmat informațiile, iar unele  publicații din SUA susțin că pozele ar fi trucate și că cei doi nu ar fi putut să se căsătorească, pentru că divorțul actorului de Angelina Jolie nu a fost finalizat.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *