Nadine se pregateste intens pentru bac

Nadine a profitat de un pic de timp liber pentru a pune mâna pe carte și a studia pentru școală.

Nadine, pe numele său întreg Nadine Voindrouh, s-a făcut remarcată în showbiz-ul din România după ce a partcvipat la show-ul „Școala Vedetelor”. Ulterior, vedeta a prezentat numeroase emisiuni de televiziune.

nadine

Ea face liceul la 40 de ani, este căsătorită cu avocatul Dragoș Apostolescu, împreună cu care are un băiat pe nume Noah.

Vedeta a mers cu fiul ei la înot, iar în timp ce acesta își vedea de treabă, nadine a profitat de timpul liber avut la dispoziție pentru a studia pentru școală.

“Copilul este la înot, iar eu profit de acest răgaz, pentru a învața pentru școală. Am păcălit trimestrul întâi și în loc să citesc cartea, m-am uitat doar la film… citisem cartea la vremea ei, în 1800 toamaă, și nu aveam putere să mă reîncarc cu … cum să-i zic… hai, clișeic, să-i spun, drama tăranului român.

Nu aveam putere pentru că pentru foarte mulți este aceeași: crâșmă, bătut femeia, bătut între ei, dușmănit vecinul, munca la câmp, sărăcia. Greu să citești “ Ion” în sec XXI și să realizezi că e cam la fel. Greu ! Asta am votat de 30 de ani, asta avem”, a menționat Nadine, care a mărturisit recent cum a reușit să renunțe la alcool.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *