Scandal de proportii intre un mare fotbalist si o prostituata

Helen Wood, una dintre fostele amante ale lui Wayne Rooney, plănuiește să-și scrie memoriile și astfel să dezvăluie toate picanteriile din relația cu scandal cu fostul mare fotbalist al lui Manchester United. 

scandal Screen Shot 2018-04-01 at 23.55.55 Screen Shot 2018-04-01 at 23.56.03 Screen Shot 2018-04-01 at 23.56.13 Screen Shot 2018-04-01 at 23.56.22

În vârstă de 31 de ani, Helen Wood a avut o relație cu actualul fotbalist al lui Everton în 2011. Acum, femeia promite că va publica o carte „explozivă” în următoarele săptămâni și că ”detaliile picante nu vor fi ocolite”.

Recent, Helen Wood și Laura Simpson, amanta de anul trecut al lui Wayne Rooney, și-au declarat război la TV. Totul a pornit după ce în presa engleză a apărut un articol care avea ca subiect o presupusă aventură între Laura și Jeremy McConnell, unul dintre starurile emisiunii Big Brother. Helen a publicat pe Twitter articolul de scandal și a dat de înțeles că Laura se află într-o goană pentru celebritate, motiv pentru care încearcă să se apropie de diverse vedete și să facă apoi publice tot felul de detalii picante. De aici până la jigniri în toată regula nu a mai fost decât un pas.

Scandalurile se țin scai de fotbalist din septembrie anul trecut, atunci când Wayne Rooney a fost reținut de poliție. Pe data de 1 septembrie 2017, Rooney a fost arestat pentru scurt timp în localitatea Wilmslow. Atacantul se afla la volan cu o alcoolemie peste limita legală. În afara faptului că era băut, atacantul se afla şi în prezenţa unei femei, Laura Simpson, informaţia ajungând evident la soţia fotbalistului, Coleen. Jucătorul plecat în iulie anul trecut de la Manchester United a fost eliberat pe cauţiune, a pledat „vinovat” pentru scandal și s-a ales cu permisul suspendat timp de doi ani. Acestuia i s-au impus 100 de ore de muncă în interesul comunităţii.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *