Lili Sandu nu se gandeste la ooperatii estetice

Lili Sandu se numără printre puținele femei care nu își arată vârsta, dar pe care și-o asumă. Vedeta va împlini în luna mai 39 de ani, dar arată ca o adolescentă. Cum reușește, ne-a dezvăluit chiar ea.

lili sandu

Lili Sandu are un chip aproape neschimbat și pare că trecerea timpului nu și-a pus amprenta asupra ei.“O să fac 39 de ani peste 2 luni. Eu mă bazez foarte mult pe partea asta: ceea ce mâncăm se vede clar la suprafață. De-a lungul timpului am încercat multe produse scumpe și dacă dieta mea nu era una buna, plină de vitamine, de nutrienții necesari care într-un fel să îmi hrănească organismul, crede-mă că nu aveau niciun efect. Și atunci cred că trebuie să existe un echilibru.

Până la 30 de ani nici măcar nu mi-am făcut un tratament cosmetic, nu am avut nevoie. Acum într-adevăr am început să acord o importanță mai mare totuși, să mă împrietenesc cu cremele. Am o piele destul de uscată și atunci folosesc ulei de cocos, ulei de tamanu, pe care l-am descoperit în Los Angeles, mi l-a recomandat un medic dermatolog”, ne-a spus ea, susținând că alimentația în combinație cu îngrijirea corespunzătoare a tenului este rețeta ei de frumusețe.

“Nu vreau să arăt ca o păpușă întinsă”

Fosta prezentatoare TV își asumă liniile de expresie și nu încearcă să le mascheze sau să scape de ele la estetician.

Nu mi-aș dori niciodată să fiu o păpușă din aceea întinsă, pentru că și ridul cred că spune o poveste și face parte din mine și din maturitatea mea. Nu pot să arăt și nici nu aș vrea să arăt de 16 ani, când eu sunt o femeie în toată firea acum”, a declarat Lili Sandu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *