Cezar Ouatu si-a parasit tara. Posibil definitiv

Tenorul Cezar Ouatu și-a luat prin surprindere admiratorii de pe internet. El a afirmat că a plecat din țară, iar plecarea sa ar putea fi chiar definitivă.

cezar ouatu

Cezar Ouatu, care declara că are de gând să se căsătorească și să facă copii, a luat o decizie radicală și în mare secret.

Binecunoscutul artist a plecat la New York și le-a explicat internauților că plecarea sa din țară ar putea fi una definitivă, fără a da, însă, mai multe detalii în acest sens.

“Dragii mei, în primul rând “La mulți ani” tuturor celor ce poartă nume de floare și mie pentru că mulți nu știu că sunt și Florin și în al doilea rând, cu o oarecare nostalgie și destul de secretos, am decis să va spun că părăsesc țara mea iubită pentru o perioadă destul de lungă, poate chiar definitiv pentru o altă etapă a vieții mele ???!!!”, a explicat Cezar Ouatu, care are o pasiune secretă.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *