Uite ce bine arata Thalia la 47 de ani!

Thalia este actrița și cântăreața mexicană care pare să fi descoperit elixirul tinereții. Chiar dacă anul acesta va împlini 47 de ani, Thalía reușește să se mențină perfect și arată senzațional.
thalia Screen Shot 2018-03-28 at 19.19.13 Screen Shot 2018-03-28 at 19.19.19

Acest lucru era de așteptat, pentru că încă de pe vremea când juca în telenovele, aceasta era una dintre ele mai frumoase actrițe din lume.

Pentru a-și sublinia corpul perfect, Thalia poartă haine foarte tinerești. Chipul ei este angelic, iar cântăreața face foarte mult sport pentru a se menține în stare perfectă. Și probabil va fi la fel de frumoasă mulți ani de acum înainte, pentru că o ajută și gena.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *