Elena Udrea apierdut unul dintre gemeni

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a explicat pentru Libertatea.ro că documentația medicală depusă miercuri la completul de cinci judecători de la ICCJ, care dezbate apelurile din dosarul „Gala Bute”, ar atesta că aceasta ar fi pierdut unul dintre gemeni.

udrea

Mai precis, explică Rădulescu, documentația a fost depusă atât în original cât și în copie tradusă legalizat de traducător autorizat.

Documentația ar proveni de la instituția omoloagă din Costa Rica, a Colegiului Medicilor din România, iar avocatul mai spune că setul de concluzii ar fi fost semnat chiar de șeful acestei instituții.

Potrivit apărătorului, respectivii medici ar fi avut la îndemână istoricul medical dar și rezultate ale unor teste de profil făcute de Elena Udrea de când se află în Costa Rica.

El spune că într-un document se arată că sarcina era gemelară, respectiv că Elena Udrea avea gemeni, și că un alt document, recent, ar arăta că sarcina acesteia este acum singulară, ceea ce denotă cu claritate că ea a pierdut unul dintre gemeni.

Astfel, medicii din Costa Rica ce au semnat aceste concluzii ar fi stabilit ca Elena Udrea să intre în „rapaus absolut” pe o perioadă de 22 de zile, începând cu data de 13 martie.

Această explicație a fost oferită de avocat și în fața judecătorilor, miercuri, când apărătorul a cerut amânarea judecării apelulului în cazul clientei sale pe motive medicale.

Completul de cinci judecători a respins după deliberare solicitarea avocatului Elenei Udrea.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *