Ce surprize pregateste Giulia la 33 de ani

Giulia a ales să lanseze o noua piesa și videoclipul care o însoțește în premiera. Giulia revine astfel în peisajul muzical autohton cu o melodie compusă de Irina Rimes, interpreta-compozitoare originară din Republica Moldova. 

giulia

„<<Îmi dă fiori>> este o piesă de care m-am îndrăgostit iremediabil de la prima audiție. „Imi dă fiori” te face să dansezi, să zâmbești, dar, cel mai mult, te va face să te gândești la momentul în care ai simțit fluturi în stomac. Primele priviri, primul sărut, prima atingere pe care le-ai împărtășit cu persoana iubită îți revin în minte cu fiecare vers al acestei piese“, declară Giulia despre „Îmi dă fiori“.

Videoclipul „Îmi dă fiori” este o poveste de dragoste cu o melodie care creează dependență. Versurile, pline de metafore, aduc cu ele trăiri și fiori despre cele mai frumoase momente alături de persoana iubită. Giulia propune o traiectorie plină de simboluri ale unei relații în care, cu siguranță, se poate regăsi oricine: dragoste copilarească, buze care simt, ochi care privesc cu admirație, atingeri jucăușe – toate lucrurile astea alcătuiesc tiparul unei povești care cu siguranța te va intriga, făcându-te să o reasculți iar și iar. Personajul principal masculin din videoclip este cântărețul Silviu Pașca, cunoscut în online și ca „baiatulcubarbamare“.

Giulia, cunsocută și ca această #badassmom de România, datorită blogului/vlogului omonim, îmbină perfect muzica și meseria full time de mamă, iar publicul a ajuns să îi cunoască firea cameleonică în mediul online prin vlogurile pe care le face pe propriul canal de YouTube.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *