Un mare producator de echipamente audio isi construieste fabrica la Brasov

Sennheiser, unul dintre cei mai cunoscuți producători de echipamente audio, construiește la Brașov cea de-a patra sa fabrică din lume, una care se va concentra pe producția de electronice destinate publicului larg.

Sennheiser, unul dintre cei mai mari producători din lume de căști, microfoane și sisteme de transmisie wireless, a anunțat că va construi o fabrică la Brașov, aceasta urmând să fie a patra a sa din lume.

audio

“Alaturi de fabricile deja existente în Germania, Irlanda și SUA, noua bază de producție va asigura pentru Sennheiser și mai multă flexibilitate pentru a acoperi cererea din piață. După finalizarea construcției, programată anul acesta, fabrica din Brașov se va concentra inițial pe producția de electronice destinate publicului larg”, se arată într-un comnicat al companiei.

Fabrica va fi construită în Industrial Park Brașov, amplasat în apropierea orașului Ghimbav, la 7 kilometri de Brașov.

Sennheiser lucrează cu 20 de subsidiare de vânzări și parteneri comerciali în peste 50 de țări.

Fondată în 1945, ca o afacere de familie, compania a devenit astăzi una dintre cele mai importante de pe piață, având peste 2.800 de angajați și vânzări de 658,4 milioane de euro, în 2016.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *