Jennifer Lawrence nu a mai facut demult sex

Jennifer Lawrence spune că nu a mai făcut sex de multă vreme. Cunoscuta actriță Jennifer Lawrence nu este adepta aventurilor de o noapte și spune că nu a mai făcut sex de foarte multă vreme.

”Vorbesc mereu că îmi place să fac sex, dar adevărul este că atunci când mă uit la trecutul meu sexual, mereu s-a întâmplat cu foștii mei iubiți. Nu-mi place sexul”, a spus Lawrence pentru The Sun într-un interviu.

Vedeta din ”Red Sparrow” a spus că îi este frică să nu primească o boală de la persoana cu care face sex.

”Sunt un germofob. Am reușit să ajung până la vârsta asta fără să am o boală cu transmitere sexuală. Penisul este periculos”, a mai spus actrița.

Lawrence s-a despărțit de Darren Aronofsky în noiembrie 2017, după un an petrecut împreună cu acesta. Ea a admis că a trecut ceva vreme de când s-a culcat cu cineva, dar și-ar dori să găsească un bărbat cânva.

lawrence

”Nu sunt într-o relație și spun clar că nu am făcut sex de mult timp. Aș vrea să am o relație, dar știți voi, este greu”, a conchis vedeta.

Jennifer Lawrence spune că a fost obligată să stea dezbrăcată la coadă la un casting

Jennifer Lawrence este una dintre actrițele momentului la Hollywood, dar la începuturile carierei sale a trebuit să treacă prin aceleași dificultăți ca orice altă tânără care voia să-și facă o carieră în cinematografie.

După izbucnirea scandalului de agresiune sexuală, celebra blondă a povestit cum a fost obligată să stea dezbrăcată la o coadă pentru a intra la un casting și i s-a cerut să slăbească pentru a primi un rol.

Vorbind la evenimentul “Femeile de la Hollywood” a revistei Elle, actrița de 27 de ani a spus că nu a avut nicio putere în fața celor care conduc industria cinematografică, producători sau regizori. Ea spune că faima a protejat-o de asalturi sexuale în cursul carierei sale, dar la început a fost umilită.

Actrița, care a câștigat premiul Oscar în 2013 pentru rolul său din filmul Silver Linings Playbook, a declarat că atunci când a mers la casting pentru un film, o femeie producător i-a cerut să se dezbrace și să stea goală la coadă pentru a da proba. De asemenea i s-a cerut să slăbească pentru a obține un rol. “Când eram mult mai tânără, la început, mi s-a spus de către producătorul unui film să slăbesc 7 kilograme în două săptămâni”, a povestit ea.

”În timpul ăsta, o femeie producător m-a pus să stau la coadă, alături de alte cici femei, mult, mult mai slabe decât mine. Stăteam una lângă alta cu o singură bandă care să ne acopere părțile intime”, și-a amintit Lawrence, care a pozat recent nud pentru o revistă celebră. Ea a spus că aceeași femeie producător i-a spus că ar trebui să păstreze fotografiile cu ea nud și să se uite la ele ca inspirație pentru a slăbi.

”A mers apoi și i s-a plâns unui alt producător că trebuie să lucreze cu fete prea grase. El i-a răspuns că nu știe de ce toată lumea crede că sunt atât de grasă pentru că el crede că sunt suficient de atractivă pentru a se culca cu mine”, a mai povestit actrița.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *