Ianis Hagi este imaginea unui brand de masini de lux

Ianis Hagi a semnat cu BMW, compania care are un parteneriat de multi ani cu Gica Hagi.

„Sunt bucuros ca parteneriatul continua de atatia ani cu o firma atat de mare, care a avut grija de mine si mi-a dat o masina care m-a ocrotit. M-am simtit mereu bine in ea.”

ianis

„Acum a venit randul lui Ianis. A crescut si il lasam pe el sa conduca, sa ma conduca, atunci cand are timp.”, a spus Gica Hagi.

Ca parte a intelegerii dintre Gica Hagi si BMW, Hagi a avut mereu la dispozitie, gratuit, cele mai noi modele ale producatorului german.

Conditia este ca Hagi sa se afiseze de fiecare data doar cu masinile oferite de BMW.

Urmatorul meci al Viitorului este duminica seara, in deplasare, cu FCSB.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *