Cu ea se relaxeaza Neymar in timpul liber

Înainte de a ajunge la Belo Horizonte, unde a fost operat ieri pentru fractura suferită la al 5-lea metatarsian, Neymar a stat o zi acasă.

Screen Shot 2018-03-04 at 15.28.44 Screen Shot 2018-03-04 at 15.28.52 neymar

Starul lui PSG s-a simțit bine pe uriașul domeniu de la Mangaratiba, la 130 de kilometri de Rio de Janeiro. Mai ales că a avut-o alături pe frumoasa lui iubită. actrița braziliană Bruna Marquezine, 23 de ani.

Fotbalistul brazilian a uitat puțin de leziunea de la picior când a luat-o în brațe pe Bruna, în scaunul cu rotile, sărutând-o cu foc. Acesta a postat fotografia pe internet, spre bucuria fanilor.

Neymar va rata, printre altele, returul optimilor UEFA Champions League, PSG – Real Madrid, de marți, 6 martie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Cu ea se relaxeaza Neymar in timpul liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *