Scandal montru in showbiz intre amante

Helen Wood și Laura Simpson sunt într-un război deschis de câteva zile. Cele două tinere cunoscute în Marea Britanie pentru ca au fost amante de ale lui Wayne Rooney, fotbalist căsătorit și care are 3 copii.Totul a pornit după ce în presa engleză a apărut un articol care avea ca subiect o presupusă aventură între Laura și Jeremy McConnell, unul dintre starurile emisiunii Big Brother.

amante Screen Shot 2018-02-28 at 11.20.26 Screen Shot 2018-02-28 at 11.20.34 Screen Shot 2018-02-28 at 11.21.13

Helen a publicat pe Twitter articolul și a dat de înțeles că Laura se află într-o goană pentru celebritate, motiv pentru care încearcă să se apropie de diverse vedete și să facă apoi publice tot felul de detalii picante. De aici până la jigniri în toată regula nu a mai fost decât un pas intre cele doua amante.

„De ce e eutanasierea permisă la noi în țară pentru câinii cu 4 picioare și nu și pentru cei cu două?”a scris Helen pe Twitter, iar răspunsul Laurei a fost la fel de dur. Aceasta a lăsat apoi să se înțeleagă că nimic din ce s-a scris despre ea nu e adevărat. „Nu-mi pasă! Puteți să vă duceți dracului cu toții”.

Helen Wood a ajuns prima dată în presa engleză în 2011, atunci când s-a aflat că Wayne Rooney și-a înșelat soția cu fosta escortă. Tot de actualul jucător al lui Everton este legat și numele Laurei Simpson. Aceasta a fost surprinsă alături de Rooney în noaptea în care fotbalistul englez a fost arestat. În urma acelui incident fostul internațional englez a fost aproape de divorț, însă soția sa Coleen a decis să-i mai acorde o șansă în cele din urmă.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *