Andreea Tonciu e femeie independenta. Are propria afacere

Andreea Tonciu are propria afacere.Bruneta a făcut anunțul pe contul de socializare și a măsrturisit că este foarte fericită.

tonciu

Andreea are florărie, asta după ce ani de zile, mama ei s-a ocupat cu această afacere.  Bruneta a renunțat la aparițiile sexy, iar acum este fericită cu noua activitate.

„De astazi sunt o femeie fericita!!! Mi- am deschis propria afacere . În curand îmi voi deschide propriul showroom . Dar până atunci vă aștept sa comandati tot ce este legat de flori la cele mai avantajoase prețuri”, a scris Andreea pe contul de socializare. Tonciu a anunțat recent că nu va divorța și că nu este însărcinată.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *