Alexandra Stan inca nu a scapat de scandalul cu fostul impresar

Alexandra Stan, executată silit. Artista nu își amână datoriile pentru a-și face vacanțe exotice, asa cum s-a vehiculat în presa, ci susține dreptatea si vrea sa fie tratata cu respect, nu înșelată.

Totul a pornit de la fosta casă de avocatura angajată în dosarul penal îndreptat împotriva fostului impresar. Aceasta i-a comunicat o suma de bani pe care cantareata trebuia să o plătească doar cu o zi inainte de proces, ce urma sa se judece la Curtea de Apel Constanta, suma fiind sensibil mai mare decat cea discutata si comunicata în precedent. Mai mult, pentru ca nu a plătit la acel moment, artista a fost lasata fara aparare in ziua procesului.

alexandra

Un dosar a fost câstigat de Alexandra, iar unul pierdut

Tinand cont de toate acestea, Alexandra Stan a refuzat să plateasca aceasta suma care era aproape dubla decât cea comunicată initial, mai ales ca nici facturile fiscale nu ii fusesera comunicate la acel moment si nu i-au fost comunicate nici pana în prezent.

Astfel, foștii avocați au initiat procedurile de executare silită, prima cerere fiind solutionata favorabil Alexandrei de catre instanta de judecata care a respins cererea depusa de executorul judecatoresc Dumitrache. Cea de-a doua cerere depusa de casa de avocatura la executorul judecatoresc Cojocaru a fost admisa de catre instanta. Evident, Alexandra a contestat aceaste actiuni. Un dosar a fost castigat de artista, iar unul pierdut, dar nu este inca finalizat procesul, hotararile nu sunt definitive.

Cu toate ca artista se afla intr-o perioada excelenta din punct de vedere al carierei, urmand sa lanseaze albumul “Mami”, dar fericita si pe plan personal, aceasta nu poate sa treaca cu vederea nedreptatea si sa plateasca o suma incorecta. În urmă cu doi ani, Alexandra Stan și iubitul ei s-au mutat la Constanța.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *