Ion Tiriac si-a cumparat un Mercedes de 630 000 de euro

Luna februarie aduce la Tiriac Collection un nou model Mercedes-Maybach. Este vorba despre un G 650 Landaulet, un vehicul cu totul impresionant.

Tiriac

Acesta întregește seria Maybach expusă în cadrul galeriei auto, iar în acest weekend va fi prezentat într-un context exclusiv, în compania celorlalte vehicule Maybach parte a Tiriac Collection. Publicul larg este invitat să descopere galeria în noua configurare disponibilă temporar, în prima parte a lunii februarie.

Parte a unei ediții limitate de doar 99 de unități, Mercedes-Maybach G 650 Landaulet completează autovehiculele serie limitată create și personalizate special pentru Ion Tiriac, respectiv Țiriac Collection. Prețul modelului este de aproximativ 630.000 de euro.

 

O combinație unică între o limuzină luxoasă și un model off-road, mașina are o lungime de 5,345 m, un ampatament de 3,428 m, o înălțime de 2,235 m și aproape o jumătate de metru gardă la sol, la care se adaugă un spațiu amplu și confort sporit pentru patru pasageri. Acest Maybach este parțial decapotabil, ocupanții locurilor din spate putând savura plăcerea unei călătorii în aer liber.

Caracterul luxos și rafinat al modelului Landaulet este pus în evidență de tapițeria de înaltă calitate, cu design în două culori, care prezintă cusături în formă de diamant și este disponibilă în patru combinații cromatice. Modelul expus are tetierele personalizate cu sintagma “Țiriac Collection” și tapițerie din piele Designo Nappa alb Porcelain în două nuanțe.

Aripile din față sunt marcate cu inscripția “V12 BITURBO” care amintește de motorul cu 12 cilindri, o performanță de ultimă oră pentru industria auto. Acesta generează 463 kW (630 CP), cu un cuplu de vârf de 1000 Newton-metri.

Grila radiatorului are o cavitate dublă cromată și ecran cromat. Inscripția caracteristică “LANDAULET” este vizibilă în flanșele jantelor din aliaj ușor de 55,9 cm (22 inchi). Alte caracteristici de design care ies în evidență sunt: garda de protecție față și spate, aripile supradimensionate din fibră de carbon autentică, precum și roata de rezervă cu suport integrat pentru a treia lampă de frână.

Cel mai nou model din clasa G este dotat cu diferențial blocabil în întregime, care se poate activa în timpul deplasării. Această tehnologie 4WD, unică în segmentul off-road, face ca G 650 Landaulet să iasă în evidență în raport cu toate celelalte vehicule 4×4.

Culoarea modelului Mercedes-Maybach G 650 Landaulet este Designo Mystic White 2 Bright cu plafonul negru.

Și un model Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet va fi expus în cadrul galeriei Tiriac Collection, începând cu luna ianuarie 2018. Acesta este primul Maybach din colecția lui Ion Țiriac prezentat publicului larg în galeria Țiriac Collection.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *