Doi romani au stabilit un nou record in Spania

Doi români au furat două tone de pește din Segria, în Spania. Doi braconieri de origine română au fost prinși de către autoritățile din Segria, regiunea Catalonia, furând două tone de pește, din peste 420 de specii diferite, din Rezervația Naturală Utxesa, în provincia Lleida.

spania

Cei doi au montat plase de pește pe o lungime de un kilometru, astfel reușind să adunce aproximativ două tone de pește din 421 de specii diferite, ceea ce este un adevărat record, potrivit segre.com.

Sunt suspectați că fac parte dintr-o rețea de braconieri care duce peștele la vânzare în Europa de Est și Centrală.

Un schimb, de câteva zile, un român de 47 de ani e cel mai căutat infractor din Spania, după ce a răpit o tânără și a violat-o.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *