Taximetrist batut in Bucuresti de trei soferi UBER

Secţia 14 de Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, face cercetări după ce un taximetrist a fost bătut de trei șoferi UBER. Agresiunea a avut loc în fața unul club din Capitală. 

„Cercetările au fost declanşate în urma unei plângeri formulate la data de 19 ianuarie 2018 de un bărbat în vârstă de 46 de ani, de profesie taximetrist. La acest moment se efectuează investigaţii şi cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi pentru tragerea la răspunderea penală a persoanei/persoanelor implicate”, transmite Poliţia Capitalei.

uber

Cazul a fost adus în atenţia publică de Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (C.O.T.A.R.)

„Prima altercaţie între şoferii UBER şi taximetrişti a avut loc aseră, în Bucureşti, ca urmare a vidului legislativ creat de politicienii incompetenţi şi corupţi. Trei şoferi ai firmei UBER au bătut un taximetrist, în faţa unui club din Bucureşti. Taximetristul a cerut ajutorul colegilor, care au ajuns la locul faptei să-l salveze pe cel atacat şi au sunat la seviciul unic de urgenţă 112. Şoferii UBER au fugit până la sosirea poliţiştilor şi a ambulanţei SMURD”,transmite COTAR printr-un comunicat de presă.

Compania UBER a transmis un comunicat în care anunță că două numere de înmatriculare dintr-o solicitare a poliției aparțin, într-adevăr, unor șoferi afiliați companiei, precizând însă că acestea sunt diferite de cele care apar în video.

”Vă informăm că, între timp, autoritățile au venit către Uber cu o solicitare oficială de informații privind trei numere de înmatriculare asociate incidentului, diferite de cele care apar în video.

Confirmăm că două dintre cele trei numere din solicitarea poliției se află în baza noastră de date și colaborăm cu autoritățile pentru a ajuta la elucidarea cazului. Până la clarificarea situației, cei doi parteneri au fost dezactivați.

Pe de altă parte, avem suficiente motive să credem că a fost vorba despre o provocare. Uber condamnă ferm orice formă de violență, indiferent împotriva cui este îndreptată”, transmite UBER

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *