Un avion de lux s-a prabusit in Australia. Toti pasagerii sunt morti

Un avion de lux s-a prăbușit în Australia, în ultima zi a anului. Toți cei șase pasageri ai aeronavei au murit.

avion de lux

Tragedia aviatică a avut loc pe fluviul Hawkesbury, în apropiere de Cowan, 50 km nord de Sydney, a precizat Michael Gorman, de la poliţia din New South Wales. Aparatul de zbor s-a scufundat  la o adâncime de 13 metri. Toți cei șase pasageri au decedat.

Patru din persoanele aflate la bord ar fi cetățeni britanici, dar informația nu a fost confirmată. Printre persoanele decedate se mai numără pilotul și un copil de 11 ani. Trei dintre cadavre au fost recuperate de echipele de salvare.

Cauzele accidentului nu sunt cunoscute deocamdată. Martorii oculari au relatat că avionul s-a scufundat imediat după impactul cu apa.

Compania căreia îi aparține avionul este recunoscută pentru excursiile pe care le organizează pentru turiștii cu dare de mână, cărora le oferă tratamente demne de vedetă. Printre celebritățile răsfățate de companie se numără și Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, și soțul ei, James Matthews.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *