Ilinca Vandici face luna de miere in Thailanda

După ce anul trecut a „fugit” în Republica Dominicană pentru a sărbători faptul că va avea un bebeluș, anul acesta Ilinca Vandici face „luna de miere” într-o altă destinație exotică. Ea și soțul ei au ales să plece la finele lunii tocmai în Thailanda.

ilinca vandici

Deloc amatoare a sporturilor de iarnă și a vremii capricioase, Ilinca Vandici face tot posibilul să plece în destinații cât mai călduroase atunci când în România vine gerul. Așa că, profitând de vacanța pe care o are cu emisiunea „Bravo, ai stil”, Ilinca merge să se bronzeze în Thailanda. Dat fiind faptul că nu a apucat să meargă în luna de miere, având filmări aproape zilnic, această vacanță se vrea a fi un sejur de proaspăt căsătoriți. Așa că după ce au petrecut Crăciunul în familie, alături de fiul lor, cei doi s-au îmbarcat către Thailanda„Și anul acesta voi merge împreună cu soțul meu într-o destinație exotică, în însorita Thailanda. Iubesc soarele, marea, căldura, am senzația că mă încarcă cu multă energie, mai ales atunci când aici, în România, este ger. Este pentru prima oară pentru mine când voi merge în Thailanda, soțul meu a mai fost de câteva ori acolo, așa că îmi va fi ghid. Vom pleca după Crăziun și ne vom întoarce după Revelion”, ne-a declarat Ilinca cu puțin timp înainte de a-și pregăti bagajele.

Ilinca Vandici face „luna de miere” într-o destinație exotică 

Dacă în ultima vacanță, dat fiind faptul că era însărcinată și nu putea participa la prea multe activități, a avut parte și de o sesiune de shopping, de această dată Ilinca promite să fie ceva mai chibzuită și speră să nu mai acceseze deloc site-urile cu haine și accesorii. „Să știi că nu sunt persoana care este disperată după shopping, în ciuda aparențelor. Sunt foarte calculate și cumpăr doar lucrurile de care am nevoie. Dacă văd un obiect care îmi place extrem de mult, îl cumpăr fără stau pe gânduri sau să mă gândesc dacă este la reduceri sau nu. Recunosc că la pantofi vânez reducerile foarte mult, mai ales în perioada de după Sărbătorile de iarnă. Bine, aceste reduceri le prind și pe parcusul anului”, ne-a mai spus prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *