Elena Basescu, al doilea Craciun fara tatal copiilor

Pentru Elena Basescu, mezina fostului președinte al României, Traian Băsescu, acesta a fost al doilea Crăciun pe care l-a petrecut alături de cei doi copii ai săi, dar fără tatăl acestora, Bogdan Ionescu, de care a divorțat în toamna anului trecut.

elena basescu

Însă nicio despărțire nu i-a umbrit Elenei Băsescu bucuria pe care o trăiește alături de cei doi copii ai ei. Aceasta a postat pe pagina personală de Facebook o serie de fotografii de sezon în care Sofia Anais și Traian junior au pozate pe post de ajutoare ale lui Moș Crăciun. Cei doi frați, care au o relație specială au îmbrăcat haine asemănătoare celor ale Moșului, au râs, s-au jucat și s-au îmbrățișat în jurul bradului, sub privirile pline de iubire ale mamei lor.

Elena Basescu și Syda, o poveste de iubire cu final neașteptat

În septembrie 2016, când s-a anunțat că Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, zis Syda, divorțează, toată lumea s-a arătat foarte surpinsă. Asta pentru că nimic nu trăda că a fi probele în familia lor care, nu demult, se mărise cu încă un membru, un băiețel care purta prenumele bunicului său celebru, Traian. După patru ani de la căsătorie, Elena și Bogdan au decis să divorțeze la notar.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au separat pe cale amiabilă, fără scandal şi au decis să aibă custodie comună, fără restricții, asupra celor doi copii pe care îi au împreună.

Cât despre avere, spun surse apropiate familiei Basescu, Elena şi Bogdan au decis să nu facă partaj şi să lase casa în care au locuit împreună, până acum, celor doi moştenitori.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *